Açılış Törenimiz

13.10.2021 3370

7 Ekim Perşembe günü, hayırseverlerin katkıları ile yapımı tamamlanan okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları sınıfı, konferans salonu, çeşme, kız öğrenci mescidi ve abdesthanesi düzenlenen tören ile dualarla açıldı.

Düzenlenen açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali BÜYÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sami SAĞDIÇ ve çok sayıda konuğun katılımıyla gerçekleştirildi.   İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali BÜYÜK yaptığı konuşmada günümüzde yapılan çalışmalar sayesinde merkez ve taşra okullarının hem fiziki imkanlar hem de eğitim kalitesi acısından bir farkı kalmadığını vurguladı.   Okul Müdürümüz Ali KARTAL konuşmasında akıl zeka oyunları sınıfı ile öğrencilerin farklı bilişsel özelliklerini desteklemek istediklerini ve eğlenirken zihinsel gelişimlerini de güçlendirmek için yeni bir fırsat sunduklarını ifade etti. Eksik olan abdesthane ve mescidi yaptırarak öğrencilerin ibadetlerini rahatça yapabilecekleri bir imkan sunduklarını söyledi. Okul ve beldede eksikliği hissedilen konferans salonuyla eğitim öğretim etkinliklerinin artık daha rahat yürütüleceğini ifade etti.    Açılışta Konya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı yer aldı. Mehter marşları öğrenciler ve diğer davetliler tarafından tarafından ilgiyle karşılandı. Mehter takımı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a ve Konya Büyükşehirbelediyesi'ne , Gölgelik ve ses sistemi için Karatay Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Okulumuzla ilgili bundan sonra yapılan çalışmalarden haberdar olmak için internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

13-10-202113-10-202113-10-202113-10-202113-10-202113-10-202113-10-202113-10-202113-10-2021